O nama

 

Firma SMS Šped doo osnovana je 2011. godine. Osnovna delatnost do 2014. godine bila je specijalizovan prevoz sirovog mleka, a od jula 2014. pružamo i usluge distribucije gotovih proizvoda pod temperaturnim režimom. Na samom početku u svom voznom parku posedovali smo dva teretna vozila za prevoz sirovog mleka. Vremenom smo zajedno sa poslovnim rastom partnera, rasli i mi. Kako su rasle potrebe za ovim vidom specijalizovanog prevoza, povećavali smo svoj vozni park.

Danas u svom voznom parku posedujemo 5 vozila specijalizovanih za prevoz sirovog mleka i 50 vozila za prevoz gotovih proizvoda pod temperaturnim režimom.

Vozila za sirovo mleko opremljena su pumpama za mleko, a cisterne su termoizolovane. Na ovaj način obezbeđujemo da sirovo mleko stigne od mesta proizvodnje do mesta prerade sveže, tj. u neizmenjenom stanju.logo

Vozila za prevoz gotovih proizvoda u kontrolisanom temperaturnom režimu opremljena su termoizolovanim tovarnim prostorom i uređajima za kontrolu temperature. U svom voznom parku posedujemo vozila nosivosti 1-10t, odnosno 2-15 paletnih mesta.